Wellness & Beauty

Δίκτυο Παροχής Διακεκριμένων Υπηρεσιών SPA Consulting – SPA Management Services
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ | FOR SPA HOTELS

Παρακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του τουρισμού, διαπιστώνεται πως ανάμεσα στους διαρκώς αναπτυσσόμενους κλάδους στην παγκόσμια αγορά, είναι αυτός του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας, που σήμερα αποτελεί μια ανερχόμενη τεράστια βιομηχανία υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο, με ιδιαίτερα υψηλούς δείκτες απόδοσης και κερδών. Παράλληλα, η αυξανόμενη τάση για βελτίωση του τρόπου ζωής και υγείας των ανθρώπων, έχει αναγάγει τον Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας, που συνδυάζει παράλληλα δραστηριότητες σωματικές, ψυχολογικές ή πνευματικές, σε έναν από τους πιο σύγχρονους τρόπους διακοπών.

Η ραγδαία ανάπτυξη, τα τελευταία χρόνια, του Τουρισμού Ευεξίας στους τομείς των SPA και της Ομορφιάς, έφερε τους επαγγελματίες του χώρου μπροστά σε νέες προκλήσεις και επιχειρηματικές ευκαιρίες με απώτερο φυσικά σκοπό την αύξηση των κερδών τους που επένδυσαν στην κατασκευή χώρων ευεξίας, δημιούργησαν νέες εξειδικευμένες παροχές υπηρεσιών σε αυτόν τον τομέα και αναβάθμισαν με υψηλά κόστη τις ήδη υπάρχουσες, προς έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό ταξιδιωτών που αναζητούν σωματική και πνευματική ευημερία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η οικονομική κρίση, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, ως απόρροια της υγειονομικής με άγνωστη ημερομηνία λήξης, έχει προκαλέσει ανασφάλεια και ανησυχία στον τουριστικό κλάδο, που για τη χώρα μας, αποτελεί κινητήριο μοχλό της οικονομίας, καθώς πολλές επιχειρήσεις εξαρτώνται ή αλληλοσυνδέονται με αυτόν. Στον κλάδο του Τουρισμού Ευεξίας, ειδικότερα, η αβεβαιότητα αυτή μεταφράζεται σε απόγνωση, καθώς πρόκειται για έναν τομέα ευαίσθητο και ιδιαίτερο με απαραίτητη τη συναναστροφή και την επαφή.

Η περίοδος που διανύουμε είναι πρωτόγνωρη και δυσμενής για όλους και η επόμενη μέρα δε φαντάζει εύκολη για τον τουρισμό. Η πανδημία επιβάλλει να μη βρισκόμαστε, να μη ταξιδεύουμε. Δημιουργείται μία διάθεση εχθρική απέναντι στην τουριστική βιομηχανία, όπως αντιλαμβάνονται και αρθρογραφούν επ’ αυτού ειδικοί αναλυτές σε θέματα τουρισμού. Ωστόσο, διατηρώντας τον τίτλο της ασφαλούς χώρας λόγω των άμεσων και έγκαιρων μέτρων που πάρθηκαν για τη θωράκιση και την προστασία του πληθυσμού, η YOUnique SPA έρχεται για να δημιουργήσει ευκαιρίες εν μέσω κρίσης, δίνοντας λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα των καιρών, προτείνοντας νέες συνεργασίες για συνεκμετάλλευση του χώρου ευεξίας – SPA που διαθέτει η ξενοδοχειακή σας μονάδα, δουλεύοντας βήμα-βήμα μαζί για να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες από το προϊόν της τουριστικής αγοράς.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση 30 χρόνων στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς και αισθητικών εφαρμογών, κι εφόσον η τουριστική σας μονάδα, ανήκει στην κατηγορία δωδεκάμηνης λειτουργίας, έχουμε να σας προτείνουμε ένα μελετημένο και οργανωμένο PROJECT, που βασίζεται στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ και ειδικότερα στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΥΕΞΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
Στο πλαίσιο αυτό, χαράζουμε μια στοχευμένη επικοινωνιακή στρατηγική, που θα απευθύνεται και στον κάτοικο της πόλης σας κι όχι μόνον στους τουρίστες, δημιουργώντας μία νέα πηγή εσόδων στην επιχείρησή σας.

Προσθέτοντας στις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες 4* και 5* της χώρας μας, εντός πόλεων (με αναξιοποίητους χώρους ευεξίας που υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου), τα ήδη υπάρχοντα τουριστικά πλεονεκτήματα του φυσικού κάλλους και της πολιτιστικής της κληρονομιάς, ο Έλληνας ξενοδόχος έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει, κατόπιν προτάσεων της εταιρείας μας, τη συγκριτική του θέση και να ανακάμψει ταχύτερα από άλλες ανταγωνιστικές τουριστικά αγορές αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό του τόπου του, αναδεικνύοντας επιπλέον το κοινωνικό πρόσωπο και την κοινωνική προσφορά της επιχείρησης μέσα από οργανωμένες δραστηριότητες και δράσεις, διασφαλίζοντας τις θέσεις των εργαζομένων στον συγκεκριμένο τομέα και δημιουργώντας νέες.

Βασικός στόχος μας είναι η εκμετάλλευση και αξιοποίηση της επένδυσής σας και η προώθηση της παροχής υπηρεσιών ευεξίας, ομορφιάς και ευημερίας αρχικά στον κάτοικο της πόλης πλέον του ενοίκου του ξενοδοχείου, δημιουργώντας αμοιβαίο ταμειακό όφελος. Σκοπός μας είναι να καθιερώσουμε την επίσκεψη σε έναν χώρο ευεξίας ως μία βιωματική εμπειρία συνδυασμένη με την ενασχόληση με ποικίλες δραστηριότητες που βοηθούν την απαγκίστρωση από την καθημερινότητα, τη διατήρηση ή βελτίωση της υγείας μέσω προγραμμάτων αναζωογόνησης, των θεραπειών ομορφιάς που θα εφαρμόζονται κατ’ αποκλειστικότητα στους χώρους μας, την πρόληψη και τη χαλάρωση σε πνευματικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Εμείς σας καταθέτουμε ένα άρτια οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης, διαχείρισης και λειτουργίας του χώρου ευεξίας της ξενοδοχειακής σας μονάδας και εγγυόμαστε σίγουρα οικονομικά οφέλη. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών από καταρτισμένα στελέχη που θα αναλάβουν να αναδείξουν σε πρώτη προτεραιότητα τη φροντίδα και την περιποίηση των επισκεπτών σας, με διάθεση να υπερβαίνουν πάντα τις προσδοκίες σας. Ως στάση ζωής η Ευεξία, δεν απαιτεί απαραίτητα μεγάλα έξοδα, πολύπλοκες εγκαταστάσεις, θεραπείες με παράλογα υψηλές χρεώσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι η συνέπεια στην παρακολούθηση και η υποστήριξη των δράσεων που η εταιρεία μας θα υλοποιήσει, ενεργοποιώντας όλους τους τρόπους αύξησης της επισκεψιμότητας και κατ’ επέκταση την κερδοφορία της επιχείρησής σας.
Η επένδυση στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΥΕΞΙΑΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, σήμερα στον καιρό της γενικής αβεβαιότητας, αποτελεί για εμάς το μεγάλο στοίχημα να κερδίσουμε μαζί μέσα από στοχευμένες και αξιόπιστες κινήσεις, την επιστροφή στην κανονικότητα και την επιτυχημένη επανεκκίνηση της ξενοδοχειακής σας μονάδας.

Ανέκαθεν οι περίοδοι κρίσεων λειτουργούσαν ως καταλύτες για την ανανέωση και την επιτάχυνση των εξελίξεων κι αυτή είναι η δέσμευση και η διαβεβαίωση της YOUnique SPA: Να αναδείξουμε τη μοναδικότητα κάθε ξενοδοχείου, όπου η «ταυτότητα» ευεξίας του να συνδυάζει την καινοτομία, την ποιότητα και τα στοιχεία της τοπικής κουλτούρας.

Με τιμή,
Μιχάλης Μιχαήλ
Γενικός Διευθυντής Διοίκησης & Marketing